Navigácia

  • Úspech našej žiačky Rebeky Husvethovej

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Úspech našej žiačky Rebeky Husvethovej.

  • Deň Zeme

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň Zeme.

    Deň Zeme každoročne pripadá na 22. apríl. Ide o 54. ročník, kedy ľudia z celého sveta zapájajú do rôznych aktivít v oblasti ekológie. Aj naši žiaci sa do tejto aktivity zapojili.

  • Snoezelen

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Snoezelen .

    Snoezelen spočíva vo vytvorení príjemných zmyslových zážitkov v atmosfére dôvery a uvoľnenia. Zmyslové zážitky stimulujú primárne zmysly bez potreby intelektuálnej aktivity. Dôvere a uvoľneniu napomáha nedirektívny alebo splnomocňujúci prístup učiteľa.

  • Deň podnikania

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň podnikania.

  • V Žitnoostrovskej knižnici Cica-Mica

    Do fotogalérie bol pridaný nový album V Žitnoostrovskej knižnici Cica-Mica.

  • 2. apríl - Svetový deň povedomia o autizme

    Do fotogalérie bol pridaný nový album 2. apríl - Svetový deň povedomia o autizme.

    Každoročne si 2. apríla pripomíname Svetový deň povedomia o autizme, ktorého cieľom je zvýšiť informovanosť o tomto ochorení, o možnostiach pomôcť autistom v ich integrácii či vytvorenia podmienok pre ich zmysluplný život.

  • Veľkonočné tvorivé dielne

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Veľkonočné tvorivé dielne.

  • Vytvor si svoju mokraď

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vytvor si svoju mokraď.

    Dnes našu školu v rámci projektu na zachovanie Klátovského ramena navštívili Zelene dedičstvo, ktorý nám pripravili tvorivé dielne, kde žiaci vyrábali podobu zvieratiek ktoré žijú v Klátovskom ramene a v jeho blízkosti. Ďakujeme že ste nás navštívili a pripravili skvelý program. Ďakujeme aj pani Monike Supekovej za odbornú pomoc :D

  • Svetový deň vody

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Svetový deň vody.

    Pri príležitosti s oslavou Svetového dňa vody, mesto Dunajská Streda usporiadalo zaujímavé a atraktívne podujatie pre deti a mládež.

  • Marec mesiac kníh

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Marec mesiac kníh.

    Knihy sú bránou do sveta poznania. Mnohí z nás ich nepochybne majú odložené nielen v poličke, ale i v srdci. Hoci azda každý vie, že marec je venovaný knihám, málokto aj tuší, prečo je tomu tak. Dňa 10.3.1796, teda presne pred 225 rokmi sa narodil Matej Hrebenda Hačavský, na počesť ktorého je už od roku 1955 v bývalom Československu marec považovaný za mesiac knihy. Práve pri tejto príležitosti nás navštívila pani Iveta Liššáková Húsvethova a čítala našim deťom. Ďakujeme za perfektný deň.

  • Čítajme si ...

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Čítajme si ... .

    Celoslovenský detský čitateľský maratón “Čítajme si…” 2024 sa konal v termíne od 18. do 22. marca 2024 teda od pondelka do piatka. Čítalo sa opäť po celom Slovensku na školách a v knižniciach, v školských kluboch a v centrách voľného času, v škôlkach

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Okresná súťaž v recitácii

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Okresná súťaž v recitácii.

    Dnes 14.3. 2024 naša škola po prvý krát organizovala okresnú súťaž v recitácii a prednese prózy. Bol to deň, kedy mladí talentovaní recitátori prejavili lásku k slovu a kráse slovenskej a maďarskej literatúry. Pred nami boli chvíle, keď sme cestovali do sveta básnikov a spisovateľov, ktorí nám prostredníctvom poézie a prózy odovzdali svoje myšlienky a emócie. Ďakujeme a gratulujeme všetkým účastníkom tejto akcie.

  • Fašiangy

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Fašiangy.

    Keď sa povie fašiangy, ľuďom sa vybavia hlavne pestrofarebné masky, fašiangový sprievod alebo napríklad karneval. Sú to najveselšie zvyky počas roka. A takto sa zabávali naši žiaci počas celého dňa.

  • Vzdelávame s radosťou

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vzdelávama s radosťou.

    Oslávili sme nový míľnik vo vzdelávaní! Dnes sa našej škole konala slávnostná kolaudácia nových priestorov, v ktorých otvárame svoje dvere pre Špeciálnu materskú školu. 💖 Naša Špeciálna materská škola je pripravená privítať vaše deti v bezpečnom a špeciálne prispôsobenom prostredí, kde každý malý objaviteľ nájde miesto na rast a učenie.

  • Projekt Olejko

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Projekt Olejko.

    Naša škola sa zapojila do výnimočného projektu "Olejko chráni prírodu". Projekt je zameraný na triedenie a zber použitého oleja z domácností Našich žiakov, študentov a zamestnancov škôl. Do areálu školy priniesli 120 litrovú nádobu spolu s vreckom, ktoré sa bude po celý čas nachádzať v nádobe (prosíme, aby ste s vreckom nemanipulovali), čím sa vyhneme znečisteniu nádoby v prípade poškodenia fľaše naplnenej olejom. Frekvencia vývozu, čiže vyprázdnenie nádoby je nastavené na 1x mesačne.

  • Charitatívny ples

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Charitatívny ples .

    Dnes našu školu navštívili z Komunity DS Mariana Hodossyová, Zuzana Stredl Kostyová a Janka Kolláriková, ktoré nám odovzdali v mene všetkých organizátorov, partnerov a najmä účastníkov 2. charitatívneho plesu celkovo 2232 EUR na podporu rozvoja výučby našej školy. Finančné prostriedky sa použijú predovšetkým na dokončenie nových učební a zakúpenie učebných pomôcok. ĎAKUJEME.

  • Zdravie

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Zdravie .

    Zdravie je to najcennejšie pre každého z nás. Dnes sa naši žiaci zúčastnili aktivity o zdravi a chorobe. Interaktívnou a hravou formou sa naučili, kam majú ísť v prípade chorob

  • Informatika

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Informatika.

    Informatika má dôležité postavenie vo vzdelávaní, pretože podobne ako matematika rozvíja myslenie žiakov, ich schopnosť analyzovať a syntetizovať, zovšeobecňovať, hľadať vhodné stratégie riešenia problémov a overovať ich v praxi. Vedie k presnému vyjadrovaniu myšlienok a postupov a ich zaznamenaniu vo formálnych zápisoch, ktoré slúžia ako všeobecný prostriedok komunikácie. Poslaním vyučovania informatiky je viesť žiakov k pochopeniu základných pojmov, postupov a techník používaných pri práci s údajmi a toku informácií v počítačových systémoch

  • Finančná gramotnosť

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Finančná gramotnosť.

    Finančná gramotnosť je súbor poznatkov o koncepte peňazí ako platidla v spoločnosti a zároveň súbor schopností správne s nimi narábať v rôznych situáciách v živote. Deti môžeme týmto smerom začať rozvíjať na elementárnej úrovni aj v škole.

Novinky

Kontakt

  • Špeciálna základná škola
    Ádorská 35, 929 01 Dunajská Streda

Fotogaléria